Renegade Hotel - Siófok

-5%pontokért
Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: +36-30-985-8991
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
0 Ft 0% (0 pontért) 0 Ft 0 pont

A fenti, automatikus kalkuláció során megjelenő ár tájékoztató jellegű!
Ajánlatnak semmilyen körülmények között nem minősül! Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk ettől eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár. A fenti kalkulátor árazáskor a választott csomagajánlat alapárát használja a beállított dátumtól függetlenül.
A klakulátor nem veszi figyelembe a gyerekkedvezményekre vonatkozó korhatárokat és értékeket, egyedi akciókat, felárakat, kizárásokat és egyéb árat módosító feltételeket, létszám tekintetében a felnőttek számán kívül a gyermekként jelölt 2 éves kor feletti létszámot veszi figyelembe 50%-os közelítő árkedvezménnyel.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így a fenti kalkuláció sem érzékeny ezekre az árváltozásokra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk az oldalon megjelenő áraktól eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár függetlenül az érvényességi időn belül változó áraktól és a tényleges lekérés dátumától.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így oldalunkon sem jelennek, csupán az előzetes kalkulációnál kerülnek alkalmazásra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén természetesen módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni és ilyen esetben erre felhívjuk figyelmét is.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Renegade HotelSiófok - szállásfoglalás

Dél-Dunántúl / Siófoki / Somogy / Siófok / Renegade Hotel

Sport, aktív pihenés Gyermekbarát Átutazó Vízpart
STÍLUS
Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Átutazó, Vízpart
TELEPÜLÉS
Siófok
SZÁLLÁS TIPUSA
Hotel ***
CÍM
8600 Siófok, Petőfi sétány 4.
NYITVATARTÁS
04.03-09.30

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-5%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat

Renegade Hotel Siófok

A Renegade Hotel neve sokak számára ismerősen csenghet, hisz több mint 10 éve várjuk kedves vendégeinket, a Balaton Fővárosában. Ám ha nem hallott még rólunk, engedje meg, hogy bemutassuk hotelünket.

Hotelünk, a siófoki nyári szezon legnyüzsgőbb helyén a Petőfi sétány központjában helyezkedik el. A számtalan szórakozóhelynek otthont adó Petőfi sétány így méltán a legkedveltebb és legkeresettebb üdülési célpont mindenki számára, mely főszezonban a nagy nyüzsgés miatt zajos, de ez elő- és utószezonban nem érezteti hatását. A szállodától 50 méterre lévő Balaton pár perc könnyed sétával érhető el, ahova a hotellel szemben lévő főbejáraton juthatnak be. Bátran állíthatjuk, hogy ez a legideálisabb hely, ha egy emlékezetes, és igazán pörgős nyaralásra vágynak.

A fiatal korosztály mellett, szállodánk fel van készülve családos vendégek fogadására is, ahol kicsik és nagyok egyaránt felhőtlenül élvezhetik a nyaralás minden percét. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a rendszeresen visszatérő családos vendégeink, akik elégedettségüket tükrözve évről - évre visszajárnak hozzánk.

Miért minket válasszon?

Családias hangulatú hotelünk 24 egyedi két ágyas szobával és 2 luxuslakosztállyal rendelkezik. A szobák egy része pótágyazható. Amennyiben egyedül érkezik, akkor sem kell aggódnia, mert 2 egy ágyas szobánk áll az Ön rendelkezésére. Az összes szobában zuhanyzó, wc, SAT tv, klíma, minibár, hajszárító és korunk elengedhetetlen internet hozzáférése, a Wifi is megtalálható.

24 órás recepciónkon a nap bármely szakában rendelkezésükre állunk, akár 3 idegen nyelven is (angol, német, olasz).
Drinkbárunk, biliárdszalonunk és internetkávézónk remek szórakozási lehetőséget kínál, természetesen ezek is non-stop látogathatók. (a nap bármely szakában)
Ha egy kellemes hűsítő fürdőre vágyik, ajánljuk figyelmébe kültéri medencénket. Az aktívabb pihenést kedvelők bátran igénybe vehetik kerékpárkölcsönzőnket.

Siófok, sajnos híres a nyári parkolási káoszról. Nálunk, ez nem jelent problémát, hiszen hotelünkhöz két zárt parkoló is tartozik, ahol a személygépkocsik mellett, több busz is kényelmesen elfér.
Azonban, ha nem autóval érkezik, akkor sem kell aggódnia, hiszen a buszpályaudvar és a vasútállomás is egyaránt 500 méterre elérhető.

Sokan azt gondolják, ha vége a nyárnak, vége az életnek is Siófokon. Nos, ez korán sincs így. Hotelunk fűthető, így az év többi szakában is nyitva állunk csoportok fogadására, legyen az egy csapatépítő tréning, egy rendezvény, egy tábor, vagy bármi egyéb.

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Balaton, Üdülőövezetben
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Nem őrzött parkoló, Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Kert, Központi széf, Zárt parkoló, Busz parkoló, Hotel-taxi, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Pedikűr, Manikűr, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű szabadtéri medence, Biliárd
fizetési lehetőségek
kedvezmények
3 éves korig ingyenes   
3-10 éves kor között 50%